De Connectie

Zaterdagavond 20.00 tot 22.00 uur, weekend! Rick de Ruiter draait midden in jouw weekend meer dan 25 jaar popmuziek en maakt een Connectie tussen Muziekgeneraties.

De Connectie is een radioprogramma boordevol muziek, items en wetenswaardigheden en doet z’n naam eer aan want we maken telkens weer een Connectie tussen Muziekgeneraties.

Altijd op zoek naar nieuwe muziek met een Connectie tot het verleden. Dat kunnen samples zijn of covers maar ook bands en artiesten die met nieuw materiaal komen maar wel al meer dan 25 jaar meelopen in de popmuziek.

Je hoort De Connectie met Rick de Ruiter elke zaterdagavond van 20.00 tot 22.00.

Double Trouble Connectie

De Ruiter trakteert je iedere uitzending op de Double Trouble Connectie. Twee tracks van dezelfde band, artiest of twee tracks met een Connectie als dezelfde titel. 

De Connectie Collectie

De Connectie Collectie is een collectie van bands en artiesten die al meer dan 25 jaar meelopen in de popmuziek. Genoeg muziek historie te vermelden, dat begrijp je.

Muziek, Items en Wetenswaardigheden

De tijdloze muziek varieert van de jaren 80 tot nu met eenmaal een uitstapje naar de jaren 60. En echt ! De recente muziek is voor en van alle generaties

Uitzending gemist

Klik hier om naar een overzicht van uitzendingen te gaan om uitzendingen terug te luisteren.

De Connectie Podcast

Naast het wekelijkse radioprogramma maakt de Ruiter ook een interessante podcast. De podcast is hieronder te beluisteren. Super leuk voor als je naast goede muziek ook interesse hebt in interessante gesprekken!

De Connectie Podcast 001 met Hans Erkens

De Connectie Podcast 002 met Erik van Wijk

De Connectie Podcast 003 met Talk2Solution