Dragon LateNight

Iedere vrijdag en zaterdag kun je genieten van het meest gezellige en vooral meest knusse avondprogramma in jouw weekend, Dragon LateNight. Een interactief programma waarin iedereen welkom is en kan zijn wie die is.

Het programma zit vol spelletjes, grappen en vooral goede muziek natuurlijk. Verschillende acties vinden plaats tijdens dit programma.

Dragon LateNight wordt gepresenteerd door Danny Knaap. Je hoort Dragon LateNight in principe iedere vrijdag en zaterdagavond van 22.00 tot 00.00. Indien een van de uitzendingen uitvalt wordt deze op zondag van 20.00 tot 22.00 ingehaald.

Chat

Dragon LateNight is een zeer interactief programma. De chat wordt tijdens het programma veelvuldig gebruikt. Zorg er daarom voor dat je niks mist en deelneemt in de chat.

LIK(K)EN of STIKKEN

Iedere zaterdagavond vragen we om jullie mening. Wil je een nieuwe plaat vaker horen of niet, oftewel LIK(K)EN of STIKKEN. Het principe is simpel, stem via de website en daarna gelden, geheel democratisch, de meeste stemmen.

Op deze pagina vind je een overzicht met de tracks die hebben deelgenomen aan LIK(K)EN of STIKKEN en de behaalde resultaten.

Dragon FM Hoogvlieger

Iedere vrijdagavond om 22.45 uur, tijdens de uitzending van Dragon LateNight, wijzen wij voor de duur van een week een track aan als Dragon FM Hoogvlieger. Een track waarvan wij denken dat hij goed zal scoren in de hitlijsten.

Je hoort de Dragon FM Hoogvlieger vervolgens iedere twee uur voorbij komen. De hoogvlieger wordt rond kwart voor (45) gedraaid in de hele uren.

Klik hier voor een overzicht van alle Hoogvliegers.

Dragon FM Tijdmachine

De Dragon FM Tijdmachine, we doen het inmiddels al een tijdje. Iedere uitzending van Dragon LateNight maken we een muzikale tijdreis. Wat was er in het nieuws in een jaar maar vooral; waaruit bestond de top 3 van de Nederlandse Top 40.

KnapFout!

Iedere dag tussen 19.00 en 20.00 kun je op Dragon FM genieten van 60 minuten lang de allerbeste foute muziek. Van ABBA tot Vengaboys en van Edsilia Rombley tot Paul Elstak. Je hoort ze allemaal.

Daarnaast kun je op vrijdag en zaterdag tijdens LateNight van 23.30 tot 00.00 uur ook genieten van KnapFout. Tijdens deze 30 foute minuten draaien we foute verzoekjes.

Verzoekjes kun je doorgeven via het formulier. Je foute verzoekje wordt dan tijdens de eerstvolgende live-uitzending gedraaid.