Dragon LateNight

Iedere vrijdag kun je genieten van het meest gezellige en vooral meest knusse avondprogramma in jouw weekend, Dragon LateNight. Een interactief programma waarin iedereen welkom is en kan zijn wie die is.

Het programma zit vol spelletjes, grappen en vooral goede muziek natuurlijk. Verschillende acties vinden plaats tijdens dit programma.

Dragon LateNight wordt gepresenteerd door Danny Knaap. Je hoort Dragon LateNight in principe iedere vrijdagavond van 22.00 tot 00.00.

Interactief

Dragon LateNight is een zeer interactief programma. De chat wordt tijdens het programma veelvuldig gebruikt. Zorg er daarom voor dat je niks mist en deelneemt in de chat.

Naast de chat wordt tijdens de uitzending ook de studiotelefoon veelvoudig gebruikt. Zo heb jij tijdens de uitzending veel invloed op het programma.

Muziekroulette

Iedere uitzending worden er meerdere rondes muziekroulette gespeeld. De luisteraar krijgt drie mogelijkheden om aan het rad te draaien, wijst hij een nummer af dan wordt er opnieuw gedraaid. Wijst de luisteraar ook het tweede nummer af, dan wordt automatisch de derde gekozen.

Muziekroulette kent verschillende categorien, er kan worden gespeeld met muziek uit de 80's, 90's, 00's, 10's of foute hits.

Meespelen? Bel op het genoemde tijdstip met de studio via 

06 304 889 00

Dragon FM Hoogvlieger

Iedere vrijdagavond om 22.45 uur, tijdens de uitzending van Dragon LateNight, draaien we de nieuwe hoogvlieger. Een track waarvan wij denken dat hij goed zal scoren in de hitlijsten.

Je hoort de Dragon FM Hoogvlieger vervolgens iedere twee uur voorbij komen. De hoogvlieger wordt rond kwart voor (45) gedraaid in de hele uren.

Klik hier voor een overzicht van alle Hoogvliegers.

Dragon FM Tijdmachine

De Dragon FM Tijdmachine, we doen het inmiddels al een tijdje. Iedere uitzending van Dragon LateNight maken we een muzikale tijdreis. Wat was er in het nieuws in een jaar maar vooral; waaruit bestond de top 3 van de Nederlandse Top 40, de Flitsende 50 of een speciale hitlijst als de Zomerse / Winterse 50.

Heb jij een datum die je graag zou willen horen? Geef hem door via een van de chat mogelijkheden.

KnapFout!

Iedere dag tussen 19.00 en 20.00 kun je op Dragon FM genieten van 60 minuten lang de allerbeste foute muziek. Van ABBA tot Vengaboys en van Edsilia Rombley tot Paul Elstak. Je hoort ze allemaal.

Daarnaast kun je op vrijdag en zaterdag tijdens LateNight van 23.30 tot 00.00 uur ook genieten van KnapFout. Tijdens deze 30 foute minuten draaien we foute verzoekjes.

Verzoekjes kun je doorgeven via het formulier. Je foute verzoekje wordt dan tijdens de eerstvolgende live-uitzending gedraaid. Naast verzoekjes wordt ook foute muziekroulette gespeeld met luisteraars.