Radio maken zonder reclame

Dat was ongeveer 1,5 jaar geleden het doel. Je kent het wel, zit je net lekker te genieten van jouw favoriete programma of muziek wordt je muzikale flow ruw onderbroken door irritante minuten durende reclames. 

Dat kan toch anders dachten we? Jazeker en wat blijkt het kan ook anders. Wij vallen je niet lastig met onnodige reclames. Bij ons hoor je waar je voor komt. 

Aan het concept van reclame vrij radio maken kleeft echter ook een klein nadeel:

geen reclame = geen inkomsten


Kosten

Het beheren van een radiostation en het maken van radio is duur, heel duur. Maandelijks zijn wij veel geld kwijt aan onder andere; zendlicenties; uitzendrechten; ict; apparatuur, vormgeving.


Audiovormgeving

We streven ernaar om in begin 2022 ons volledige audiovormgevingspakket te vervangen voor een gloednieuw pakket. Het pakket dat we momenteel gebruiken komt van verschillende leveranciers. De eenheid ontbreekt hierin.

Alles wat je op de radio hoort wat geen muziek of gesprek is valt onder de noemer audiovormgeving. Denk aan jingles / achtergrondmuziek bij het nieuws, etc. etc.

Nieuwe audiovormgeving kost al gauw €1000,- euro. Voor een groot station met torenhoge reclame inkomsten een peulenschil. Voor een hobbystation dat geen reclame uitzend bijna niet haalbaar. Toch willen we onze audiovormgeving graag vervangen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig.


Steun Dragon FM

We vragen niet vaak om hulp of een bijdrage maar zonder jouw hulp kunnen we dit niet realiseren. Steun Dragon FM daarom met een éénmalige donatie. Met jouw donatie stellen we de toekomst van Dragon FM zeker en draag je bij het nog professioneler laten klinken van jouw favoriete radiostation.

Via de website van GoFundMe hebben we een crowdfunding actie opgezet. Je kunt hier veilig een donatie doen. Je kunt gebruik maken van PayPal, iDeal of creditcard. Klik op het logo hieronder om naar de actiepagina te gaan.

Met jouw donatie stel je de toekomst van Dragon FM veilig! Namens het team mag ik je heel hartelijk bedanken voor je donatie!

Klik op de afbeelding en doneer veilig en makkelijk via GoFundMe