Interview No Strings Attached

No Strings Attached te gast in Dragon LateNight

Het is alweer een kleine 1,5 week geleden als vaste luisteraar Sharon de redactie een bericht stuurt. Een verzoek eigenlijk. Ze heeft via haar zusje een nieuwe Nederlandse band ontdekt. Wij, Dragon FM, vinden het belangrijk dat juist dit soort opkomende artiesten een goed podium krijgen.

We draaien het nummer en al gauw blijkt dat het nummer goed valt bij de luisteraars. Danny, presentator van Dragon LateNight, doet vervolgens een oproepje aan de luisteraars. “Hoe gaaf zou het zijn als het ons lukt ze de Flitsende 50 (top 50 )in te krijgen?!"

Zo gezegd, zo gedaan. Veel luisteraars geven aan te gaan stemmen en een week later volgt het resultaat. No Strings Attached komt met Chasing Stars de lijst binnen op plek 48.

Reden genoeg voor een klein feestje, we besluiten de band uit te nodigen voor een interview en ook dat was zo geregeld. Dat interview kun je hieronder teruglezen.

Omdat het een memorabel moment is, de eerste notering in een hitlijst, wilde we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We hebben de band dan ook een leuke award gegeven zodat het een blijvende herinnering is.