Dragon LateNight: Uitzending 100

Het komt steeds dichterbij… de 100e uitzending van Dragon LateNight. Het gezelligste en meest knusse avondprogramma in jouw weekend. Ieder weekend op vrijdag en zaterdag van 22.00 tot 00.00.

Hallo Allemaal, de Tijdmachine, de Battles, de nieuwe Hoogvlieger, LIK(K)EN of STIKKEN en natuurlijk KnapFout! Het zijn de vaste onderdelen van Dragon LateNight. Een programma waaruit een ware vriendenkring is ontstaan die gestaag blijft groeien.

Er is een hoop veranderd de afgelopen 100 uitzendingen. Zo zijn we van 3 naar 2 uitzendingen teruggegaan en is het tijdslot radicaal gewijzigd. Gelukkig bleef het belangrijkste onveranderd, de goede muziek en de fijne gesprekken.

Zaterdag 3 april 2020 is het zover, de 100e uitzending van Dragon LateNight. Een speciale drie uur durende uitzending waarop we natuurlijk het jubileum zullen vieren! De uitzending begint om 21.00 uur.

Officiële Opening Nieuwe Studio

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe zelfontworpen radiotafel waarin werkruimte centraal staat. Tijdens uitzending 100 openen we officieel de nieuwe studio.

3 april = KnapFout!

Het is een bijzonder geliefd programma onderdeel; KnapFout! 60 minuten lang de beste foute hits.

Op 3 april hoor je van 's ochtends 07.00 uur tot aan de aanvang van Dragon LateNight om 21.00 uur de beste foute hits, non stop!

Spraakberichten

Dragon LateNight heeft een bijzonder hechte groep luisteraars. Een groep luisteraars die zonder Dragon LateNight elkaar nooit zo hadden leren kennen.

Wat heeft Dragon LateNight voor jou betekent en gebracht de afgelopen 100 uitzendingen? We horen het graag van jullie! Spreek een berichtje in en stuur deze aan onze studio via WhatsApp of Instagram!

Gasten

Helaas maken de coronamaatregelen het nog steeds onmogelijk om veel gasten uit te nodigen in de studio. Daarom zullen we tijdens de 100e uitzending zoveel mogelijk telefonisch contact zoeken met onze luisteraars.

Wel zal Carsten, onze vaste co-host, aansluiten bij het programma.

Dragon FM – Hoogvlieger Top 10

Belangrijk onderdeel van Dragon LateNight is de bekendmaking van de nieuwe Dragon FM – Hoogvlieger. Daar willen we dan ook extra aandacht aan besteden. Tussen vrijdag 26 maart en vrijdag 2 april kun je jouw top 10 lijstje aanleveren via deze pagina. 

Een overzicht van de Dragon FM – Hoogvlieger vind je op deze pagina óf in de Spotify playlist hieronder!