Dragon FM vernieuwt mobiel webdesign

Er is wekenlang keihard aan gewerkt achter de schermen. Iedere dag ontdekten we nieuwe bugs en problemen in de codes…. Codes? Waren jullie bezig met een escape room?

Nee zeker niet! Achter de schermen werd keihard gewerkt aan de grootste software update sinds de oprichting van Dragon FM.

Hoewel Dragon FM altijd al mobiel beschikbaar was, waren er bij het team en luisteraars veel wensen en ideeën over het webdesign. Deze ideeën en wensen hebben we met elkaar gecombineerd met als resultaat: een gloednieuw webdesign.

“Het goed werkend krijgen van de animaties en kleine details, zoals de schaduw, waren echt grote uitdagingen." aldus Elwin Slokker – IT Beheerder

Tegenwoordig is het gebruikelijk websites te bouwen met een website builder. Hoewel dat voor een deel van Dragon FM ook geldt, hebben we het mobieldesign zelf geschreven met Cascading Style Sheets (CSS) en JavaScripts.

Het mobiel webdesign werkt naar behoren. Mocht je toch iets tegenkomen wat niet goed werkt of loop je tegen zaken aan? Neem dan contact met ons op!