Verwijspagina

Dragon FM Hoogvlieger

Iedere vrijdagavond om 22.45 uur, tijdens de uitzending van Dragon LateNight, wijzen wij voor de duur van een week een track aan als Dragon FM Hoogvlieger. Een track waarvan wij denken dat hij goed zal scoren in de hitlijsten.

Je hoort de Dragon FM Hoogvlieger vervolgens iedere twee uur voorbij komen. De hoogvlieger wordt rond kwart voor (45) gedraaid in de hele uren.

Klik hier voor een overzicht van alle Hoogvliegers.

SpotLight

In SpotLight zetten we iedere week een artiest in de spotlight. Een artiest die extra aandacht verdient. Ieder weekend tijdens Dragon LateNight hoor je het meest knusse interview met jouw favoriete artiest.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle interviews van artiesten die hebben deelgenomen aan SpotLight. Je kunt hier ook de interviews terug luisteren.

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Dragon FM Tijdmachine

De Dragon FM Tijdmachine, we doen het inmiddels al een tijdje. Iedere uitzending van Dragon LateNight maken we een muzikale tijdreis. Wat was er in het nieuws in een jaar maar vooral; waaruit bestond de top 3 van de Nederlandse Top 40.

De muzikale tijdreizen tijdens Dragon LateNight zijn goed bevallen. Inmiddels hebben wij de tijdmachine geupgrade en trakteren we je iedere dag op een muzikale tijdreis. Meer informatie over onze programmering vind je hier.

KnapFout!

Iedere dag tussen 19.00 en 20.00 kun je op Dragon FM genieten van 60 minuten lang de allerbeste foute muziek. Van ABBA tot Vengaboys en van Edsilia Rombley tot Paul Elstak. Je hoort ze allemaal.

Daarnaast kun je op vrijdag en zaterdag tijdens LateNight van 23.30 tot 00.00 uur ook genieten van KnapFout. Tijdens deze 30 foute minuten draaien we foute verzoekjes.

Verzoekjes kun je doorgeven via het formulier. Je foute verzoekje wordt dan tijdens de eerstvolgende live-uitzending gedraaid.