Dragon FM – Nederlandstalige Hits

Na het succes van de Dragon FM Christmas Playlist stellen we opnieuw een ultieme playlist samen. Samen met jullie stellen wij de ultieme Nederlandstalige Hitlijst samen.

De playlist zal 20 Nederlandse nummers omvatten welke door jullie worden uitgekozen. Iedere uitzending van Dragon LateNight strijden drie nummers in de ultieme battle.

Klik hier voor spelregels en voorwaarden. De playlist is te vinden op Spotify.

Dragon FM Hoogvlieger

Iedere week wijzen wij 1 nieuwe track aan als hoogvlieger. Een track die hoge ogen gooit, of nou ja…. dat denken wij tenminste wel.

Bij grote radiostations is deze titel beter bekend als Alarmschijf. Klik hier voor een overzicht van Dragon FM Hoogvliegers.

Je kunt de lijst ook beluisteren via Spotify. Zo speel je al deze hits in 1 keer af!

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Dragon FM Tijdmachine

Iedere uitzending van Dragon LateNight nemen wij je om 23.00 uur mee in onze muzikale tijdmachine. We gaan terug naar een bepaald jaar in de geschiedenis van de Top 40. Wat was het opvallendste nieuws uit dat jaar? Welke tijdsfeer was het maar vooral wat stond er in welke week in de top 3 van de Top 40.

Je hoort het iedere uitzending in Dragon LateNight.

KnapFout!

Iedere dag tussen 19.00 en 20.00 kun je op Dragon FM genieten van 60 minuten lang de allerbeste foute muziek. Van ABBA tot Vengaboys en van Edsilia Rombley tot Paul Elstak. Je hoort ze allemaal.

Daarnaast kun je op vrijdag en zaterdag tijdens LateNight van 23.30 tot 00.00 uur ook genieten van KnapFout. Tijdens deze 30 foute minuten draaien we foute verzoekjes.

Verzoekjes kun je doorgeven via het formulier. Je foute verzoekje wordt dan tijdens de eerstvolgende live-uitzending gedraaid.