Nieuwe programma's op Dragon FM

Bij Dragon FM zijn we continu bezig met het verbeteren van de luisterervaring van onze luisteraars. Dragon FM groeit en dat merkt de buitenwereld ook. Voortkomend uit die groei hebben wij nieuwe programma's kunnen aantrekken. We zijn hard bezig om iedere avond een gepresenteerd programma online te krijgen.

Maandagavond: De Connectie

Presentatie: De Ruiter

De eerste dag van de week zit er weer op, maandag. Voor veel mensen is maandag echt afzien. Aan het einde van de maandag toe aan een oppepper? Een taak die bij ons in handen ligt van De Ruiter. Hij neemt je iedere maandag mee in meer dan 25 jaar popmuziek voor jong en oud!

De Connectie is vanaf maandag 19 april te beluisteren tussen 20.00 en 22.00.

Woensdagavond: Noise37

Presentatie: Ben & Ed

Pffff…. nu al klaar met je werkweek? Toe aan een goede impuls zo halverwege de week? Dan ben je bij Noise37 aan het juiste adres! Ben en Ed nemen je iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 mee in een muzikale rollercoaster!

Van classic rock uit de jaren 80 tot de grootste hits van dit moment. Afgewisseld met leuke vragen en gesprekken.

Noise37 is vanaf Woensdag 14 april 2021 te beluisteren op Dragon FM.

Donderdagavondshow: Power Donderdag

Presentatie: Erik Beks

Een programma dat op zichzelf niet nieuw is, maar wel nieuw in onze programmering. Power Donderdag is ons nieuwe avondprogramma dat te horen zal zijn op donderdagen van 20.00 tot 22.00.

Het programma biedt de ideale mix tussen muziek, acties en interessante interviews. Het karakter van het programma sluit goed aan bij ons ondeugende karakter.

De presentatie van het programma ligt in handen van Erik Beks, geen onbekende naam in de Nederlandse radiowereld.

Power Donderdag is vanaf donderdag 08 april 2021 live te beluisteren op Dragon FM.

Hitlijst: Flitsende 50!

Presentatie: Rob de Vaan

De Flitsende 50! is een hitlijst die sinds de eerste week van 2020 wekelijks op diverse radiostations wordt gedraaid. De lijst wordt samengesteld door stemmen van de luisteraars. Iedere week kunnen luisteraars hun top 5 van het moment insturen via deze link. Op termijn zal stemmen ook via onze website mogelijk worden.

De presentatie van de lijst ligt in handen van Rob de Vaan. De lijst bestaat uit 50 nummers en wordt gedraaid op zaterdagen tussen 14:00 en 17:00. We herhalen de lijst op dinsdagavond van 20.00 tot 23.00 uur.