Golden Earring bedankt

Ruim 50 jaar hebben we tot nu al mogen genieten van enorme hits als Radar Love, Twillight Zone en When the Lady Smiles. Dat genieten is voor ons nog lang niet voorbij, maar zoals altijd, aan al het mooie komt een eind.

Na ruim 50 jaar succes stopt een van Nederlands succesvolste export bands er mee. Gitarist George Kooymans (72) lijdt aan een ernstige vorm van de spierziekte ALS. Optreden is hierdoor niet meer mogelijk.

Gelukkig zullen we altijd nog blijven genieten van de muziek die jullie hebben gemaakt. Ook op Dragon FM zijn jullie regelmatig te horen. 

Golden Earring bedankt voor meer dan een halve eeuw muziek. Oprecht dank.

update

Update 16 februari 2021

Op donderdag 11 maart 2021 om 17.15 uur, de verjaardag van George Kooymans, speelt heel Nederland het nummer Radar Love als eerbetoon aan de band. Wij zullen hier ook aan deelnemen.

update

Update 11 maart 2021

Naast verschillende radiostations hebben vandaag vele anderen om 17.15 uur het nummer Radar Love gedraaid. Het nummer werd onder andere ten gehore gebracht in draaiorgels en klokkentorens. Onderstaand overzicht toont de bij ons bekende radiostations welke hebben deelgenomen.