Uniek: Hypnotized pakt opnieuw titel Hoogvlieger

Uniek: Hypnotized opnieuw uitgeroepen tot Dragon FM Hoogvlieger

Het is week 46 van 2020 als Hypnotized van Purple Disco Machine ft. Sophie and the Giants de tipparade binnenkomt op plaats 25.

Wij, de muziekredactie van Dragon FM vinden het gelijk een super gave track waarvan we hoge verwachtingen hebben. We besluiten het nummer de prestigieuze titel Hoogvlieger toe te kennen, maar dan…. In week 50 verdwijnt het nummer uit de tipparade en lijkt het ook einde oefening voor Hypnotized bij het grote publiek. 

Dan, in de allerlaatste week van 2020 wordt het nummer bij Radio 538 uitgeroepen tot Dance Smash, de tegenhanger van de Hoogvlieger. Ook Qmusic besluit het nummer extra aandacht te geven en plaatst het nummer in Repeat of Niet. 

Euforie bij onze muziekredactie. We zaten op het juiste spoor met Hypnotized. Om dit extra kracht bij te zetten heeft onze muziekredactie dan ook een uniek besluit genomen. 8 weken nadat Hypnotized eerder al tot Hoogvlieger werd benoemt, doen we het nog eens dunnetjes over! De Dragon FM – Hoogvlieger voor de 2e week van 2021 is dan ook opnieuw:

“Hypnotized – Purple Disco Machine ft. Sophie and the Giants"

Leuk feitje; dit nummer is het meest gedraaide nummer op Dragon FM ooit. De teller staat inmiddels op 98.