Nieuwe hitlijsten

NIEUWE HITLIJSTEN

Op 1 oktober presenteren wij bij Dragon FM niet 1 maar 2 gloednieuwe hitlijsten. Helaas valt vanaf 1 oktober dan ook het doek voor de Flitsende 50 op Dragon FM.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met de komst van de nieuwe hitlijsten nog beter kunnen inspelen op de luisterbehoefte van de luisteraars.

HITZOUND 40

De HITZOUND 40 is een wekelijkse hitlijst met de grootste hits van dit moment. De lijst is snel, flexibel en actueler dan iedere andere lijst. De lijst wordt samengesteld door hitzound.com en door een nieuwe en exclusieve samenwerking wekelijks uitgezonden op Dragon FM. De uitzendingen komen ook on demand beschikbaar op hitzound.com.

De presentatie ligt in handen van Corné Wolfs. Je hoort de Hitzound iedere zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur en in de herhaling op dinsdagavond van 20.00 tot 23.00.


NederTop15

Met het verdwijnen van het dagelijkse Nederlandstalige uurtje op Dragon FM, deden we de belofte terug te komen met een wekelijkse Nederlandstalige hitlijst. Vanuit onze luisteraars groeide de roep om deze belofte waar te maken. Daarom zullen we vanaf zondag 2 oktober 2022 wekelijks de NederTop15 uitzenden op Dragon FM. De hitlijst zal uitsluitend bestaan uit Nederlandstalige hits.

De presentatie ligt in handen van Danny Knaap, de lijst wordt uitgezonden op zondag van 15.00 tot 16.00.