TwitchMusicNL wordt Dragon FM

Hoewel TwitchMusicNL maar net opgericht was, was het geen lang leven behelst.

Wij zonden onze programma’s altijd uit via Twitch, vandaar ook de naam. Echter heeft Twitch laten weten haar beleid op korte termijn aan te passen i.v.m. de vele muziekrechten schendingen en bijbehorende claims.

Een flinke domper voor ons net opgerichte station. Wij denken echter graag in oplossingen en binnen no-time besloten we ons programma dan te verplaatsen naar een eigen website waarop we gelijk onze 24/7 programmering de lucht in gooiden.

Naam

Doordat de connectie met Twitch verloren is, vonden we het ook niet meer dan logisch een nieuwe naam te bedenken. Onze programma’s hebben een ondeugend karakter met foute muziek, foute grappen en natuurlijk de foute sfeer. Wat dat betreft zijn wij een echte draak. De keuze voor Dragon FM lijkt dan ook niet onlogisch.

Programma

Vooralsnog blijven wij onze LateNight programma’s uitzenden op vrijdag en zaterdag van 22.00 tot 00.00. Nieuw is de 24 uurs programmering. Ook nieuw is een dagelijks uurtje KnapFout extra. Dit is iedere dag van 19.00 tot 20.00.

2 reacties op “TwitchMusicNL wordt Dragon FM

 • Nou, Danny top gedaan hoor en zo snel ook!!
  Het ziet er leuk uit!
  <3 <3
  Ga zo door!! Enne, als je een keer een co-hoast nodig bent, geef maar een belletje/gil , je hebt mijn nummer!

  Beantwoorden
  • Hartstikke bedankt Ellen!
   Wij waren zelf ook verbaasd hoe snel alles gerealiseerd was.

   Ennu… wat betreft co host, ik weet je te vinden!

   Danny
   DJ Dragon FM

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>