Verbouwing Studio Dragon FM

Dragon FM groeide dankzij het succes al vlot uit zijn voegen. Het was tijd voor meer ruimte en een betere opstelling. Inmiddels zijn de plannen gemaakt en is het ontwerp voor een nieuwe radiotafel vastgesteld.

Belangrijk verschil ten opzichte van de huidige opstelling is dat de nieuwe opstelling gebouwd is op het maken van radio. Zo is er rekening gehouden met een tweede vaste DJ werkplek en wordt de werkruimte meer dan verdubbeld.

Het aantal schermen zal uitgebreid worden naar 5 waarvan 1 groter scherm niet gekoppeld zal zijn aan een computer maar het logo zal weergeven.

Verder zullen zowel de Audio Control PC en de Graphic Control PC beide de beschikking krijgen over 2 monitors welke ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Op onze Instagrampagina zullen wij regelmatig updates in de story plaatsen. Bovenaan de pagina staat alvast een simpele 3D tekening van het doel. Hieronder staat de 2D visie van bovenaf.

We zullen de nieuwe studio tijdens de 100e uitzending van Dragon LateNight officieel in gebruik nemen.

UPDATE

Update 31 maart 2021

De verbouwing en migratie naar de nieuwe studio is geheel volgens plan verlopen. De officiële presentatie hiervan vindt plaats tijdens de 100e uitzending.

Bekijk hieronder de foto's van onze gloednieuwe main-studio.