Middagshow

Corné Wolfs met Wegwijzer naar Dragon FM

Op maandag 8 november 2021 bereiken we met Dragon FM een nieuwe mijlpaal. Corné Wolfs start bij ons met een kersverse energieke LIVE middagshow.

De middagshow, naast de ochtendshow de primetime op de radio. Of je nou naar huis rijdt, begint met koken of gewoon lekker aan het bijkomen bent, het is hét moment voor radio.

Het programma van Corné, wegwijzer, is interactief. Corné stelt dagelijks een stelling aan je voor. Daarnaast speelt hij spelletjes waarmee leuke prijzen te winnen zijn.

Corné voorziet je ieder uur van het laatste nieuws, file-informatie en een weerupdate. Natuurlijk draait hij ook de lekkerste muziek van toen én nu.

Je hoort Wegwijzer de Middagshow iedere werkdag van 16.00 tot 18.00 uur op Dragon FM. Menno Dekker verplaatsen we hierdoor naar 10 tot 11 uur in de ochtend. Voor de herplaatsing van Jan Berg wordt nog naar de programmering gekeken.

Interactie

De middagshow van Corné Wolfs is interactief. Dagelijks stelt Corné je diverse vragen waaronder de stelling van de dag, de fietsketting en wat eten we vandaag.

Wil jij reageren op een van deze onderdelen óf gewoon een leuke plaat aanvragen? Dat kan, neem contact op met de studio tijdens Wegwijzer via cornewolfs@gmail.com

Binnenkort wordt het mogelijk live in te bellen met de Wegwijzer studio. Zodra dit mogelijk is laten wij dat weten.