Noise37

Pffff…. nu al klaar met je werkweek? Toe aan een goede impuls zo halverwege de week? Dan ben je bij Noise37 aan het juiste adres! Ben en Ed nemen je iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 mee in een muzikale rollercoaster!

Laatste Woord

In Laatste Woord is het laatste woord van een titel wat dan in de volgende plaat weer voor moet komen, neem bijvoorbeeld de O-Jays met I Love Music, de volgende plaat kan dan bijvoorbeeld zijn Roxy Music met  Love Is The Drug de plaat die we dan weer zouden kunnen kiezen is dan The Drug Don't Work van de Verve

Hotspot

Ben en Ed stellen in het programma ook nieuwe muziek aan je voor. Van sommige nieuwe platen kun je gewoon genoeg krijgen. Daarom draaien ze de Hotspot maar liefst twee keer voor je in hun programma.

Take Two

Take Two is een vast onderdeel van Noise37. Twee platen die iets met elkaar gemeen hebben. Het kan werkelijk van alles zijn. Overeenkomstig onderwerp, overeenkomstige zanger, werkelijk iedere overeenkomst is mogelijk.

Muziek, Weetjes en Humor

Naast de vaste programma onderdelen is er genoeg ruimte voor goede muziek. Van rockclassics uit de jaren 80 tot de grootste knallers van dit moment.

Het programma wordt gemaakt door Ben en Ed. Duo presentatie dus… dat staat dan weer garant voor heel veel humor!

Contact & Info

Wil je meer weten over Noise37, contact met de Noise37-studio of een verzoekje doen? Stuur dan een email aan studio@noise37.nl. Meer informatie kun je vinden op de website www.noise37.nl.