Programma wijzigingen per 26-10-2022

WIJZIGINGEN PROGRAMMERING

Het radiolandschap is continu in beweging zo ook bij Dragon FM. Momenteel worden er enkele wijzigingen doorgevoerd in de programmering. Hieronder een overzicht.


Wegwijzer, Flitsende 50 en Vitamine D

Onlangs is besloten de samenwerking met Corné Wolfs stop te zetten. Dit heeft gevolgen voor de programmering. Wegwijzer, de middagshow van Corné, zal niet meer terugkeren in de programmering. Er wordt aan een alternatief gewerkt.

Er wordt gekeken naar de mogelijkheden om de Flitsende 50 te laten terugkeren met Rob de Vaan. Hierover is op dit moment nog geen definitieve besissling genomen.

Het twee uur durende programma Vitamine D, dat Danny Knaap samen met Corné maakte zal worden ingekort naar 1 uur. In het tweede uur van dit programma (woensdagavond 21.00 – 22.00 uur) zal de NederTop 15 worden herhaald.

Wij wensen Corné veel succes en plezier in zijn verdere radio carrière. 


So 25 Years Ago met Martijn Poortvliet

Nieuw op de zaterdagmiddag, Martijn Poortvliet, onder andere bekend als grondlegger van de Zomerse en Winterse 50. Martijn zal bij ons zijn programma “So 25 Years Ago" gaan presenteren. In dit programma neemt hij je precies 25 jaar terug in de tijd. Welke nummers stonden er toen in de hitlijsten? Je hoort het op zaterdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur.


Muzieksafari met Ger Poppelier

Nieuw op de zaterdagavond, Ger Poppelier met de muzieksafari. Een gevarieerd programma met onder andere muziek van toen en de lekkerste knallers van dit moment. Rick de Ruiter is met het komen van Ger Poppelier terug op zijn vertrouwde plekje op de dinsdagavond.


Wendel & van Beek

Vrijdagavond 19.00 uur, het weekend staat voor de deur. Tussen 19.00 en 21.00 uur geniet jij van een vroege avondshow gepresenteerd door Sabine Wendel (bekend van onder andere Big Brother) en Ferry van Beek (ex program director TMF Nederland).