Radio 555

Dragon FM wordt RADIO555

Woensdag 15 februari is de landelijke actiedag voor GIRO555. De hele dag zenden allerlei media items uit die er op gericht zijn zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving.

Bij de zware aardbeving die plaatsvond in de nacht van zondag op maandag 6 februari, zijn meer dan 20.000 mensen om het leven gekomen. Daarnaast zijn er veel gewonden en allerlei gebouwen en wegen ingestort. Giro555 komt woensdag 15 februari met een landelijke actiedag voor de slachtoffers.

Over Radio555

Op woensdag 15 februari slaan verschillende (kleine) radiostations hun handen ineen voor GIRO555 onder de noemer Radio555. Met een gezamenlijk programma gemaakt door presentatoren van verschillende radiostations wordt een dag lang een benefiet-uitzending gemaakt.

Tijdens de uitzending worden diverse lokale acties uitgelicht en besproken, zijn er updates over GIRO555 en wordt natuurlijk vooral lekkere muziek gedraaid.

Op de dag zelf is er de mogelijkheid tot het aanvragen van verzoekplaten. Doneer je via deze actiepagina minimaal €5,55 euro en laat je je gegevens achter, dan nemen wij daarvoor contact met je op.

Deelnemende Radiostations

De lijst met deelnemende radiostations en het programma zijn hier binnenkort terug te vinden. Deze lijst wordt aangevuld…

Doneren kan nu al, doe dat via de knop hieronder.