Aanpassing programma Dragon FM

Wijzigingen programmering Dragon FM

Zoals overal is ook de radiowereld continu in beweging. Dit is bij Dragon FM niet anders. Er zijn de afgelopen maanden een aantal veranderingen doorgevoerd en inmiddels is onze hele programmering daarmee op de schop gegaan.

Hieronder een kort overzicht van alle veranderingen.


Nieuwe ochtendshow

Sinds enige tijd zenden we in de hele vroege uurtjes een gloednieuwe live ochtendshow uit. Het programma, dat de naam “Voor de Wekker Wakker" draagt wordt uitgezonden in de hele vroege uurtjes.

De presentatie ligt in handen van Erik van Vliet, beter bekend als de man met de pet. Je hoort Erik iedere werkdag met nieuws, het weer en natuurlijk lekkere muziek vanaf 06.00 tot 07.00 uur. In het weekend slaapt ook Erik een uurtje langer en hoor je hem van 07.00 tot 09.00.


Born 2B Wildshow

Onlangs kondigde William Born van de Born 2B Wildshow aan te stoppen met radio maken. William heeft een eigen bedrijf dat goed loopt. De tijd om radio te maken werd daardoor schaarser. Daarom heeft William besloten te stoppen met zijn programma.

Wij willen William heel erg bedanken voor zijn wekelijkse radioprogramma dat een werkelijke lust voor je oren was en wensen hem héél veel succes met zijn bedrijf!


Flitsende 50

Sinds enige tijd wordt onze Flitsende 50 gepresenteerd door Corné Wolfs. Je hoort de vier uur durende uitzending iedere zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. We herhalen de lijst op dinsdagavond van 20.00 tot 00.00.


Dragon LateNight

Het programma voor jouw weekend, je hoorde Danny Knaap iedere vrijdag en zaterdagavond van 22.00 tot 00.00. Danny heeft echter besloten een stap terug te doen. Hiermee komt de uitzending van zaterdag te vervallen.


De Connectie

De Connectie tussen muziekgeneraties, Rick de Ruiter neemt je iedere week mee in een ware muzikale rollercoaster. Je hoorde Rick altijd op woensdagavond. Met het wegvallen van Danny Knaap op zaterdagavond hebben we besloten Rick met de Connectie naar de zaterdagavond te verplaatsen. Je hoort De Connectie voortaan iedere zaterdag van 20.00 tot 22.00 uur.


Vitamine D

Hoewel Danny een stap terug doet in het weekend doet hij dat niet op werkdagen. Sterker nog, iedere woensdag trakteren Danny & Angela je op een extra portie zonneschijn. Je hoort dit olijke duo iedere woensdagavond via een live doorschakeling op Dragon FM!


FlitsMix

De FlitsMix, de mix van de Flitsende 50 die we iedere laatste zaterdag van de maand uitzenden verschuift een uurtje. Je hoort de FlitsMix daardoor iedere laatste zaterdag van de maand van 22.00 tot 23.00 uur.


Zoals je ziet is ook onze radiowereld continu in beweging. We blijven natuurlijk vooral doen waar we goed in zijn en dat is leuke programma's met lekkere muziek draaien!